Tárnokvölgye Horgászegyesület

meghirdeti gyermek horgászainak 2018. évi egyesületi gyermek horgászrendezvényét

 

A rendezvény ideje: 2018. június 30. - szombat

A rendezvény lebonyolítására vonatkozó időpontok:

8:00                       sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés

9:00                       horgászat kezdete         

12:00                     horgászat vége               

12:00 - 12:30      mérlegelés

12:30                     ebéd, eredményhirdetés

 

A rendezvényen minden egyesületi gyermek tag indulhat, nevezési díj nincsen. A rendezvényen való részvételhez elő regisztráció szükséges, melyet 2018. június 27-ig lehet személyesen vagy telefonon /(30) 460-01-31/ megtenni a halőröknél. A gyermek horgász kísérőjeként nagykorú jelenléte szükséges a rendezvény teljes ideje alatt. A horgászat során a kísérő a felszerelés összeállításában, csalizásban, dobásban és szákolásban segédkezhet. A bevágást és a hal fárasztását kizárólag a gyermek horgász végezheti. Kérjük ennek sportszerű betartását!

Horgászni egy bottal lehetséges úszós vagy fenekező módszerrel (pergetés, élőhalas horgászat tilos).  

A rendezvényen külön kategóriában indulnak a lány és fiú gyermek horgászok. A kategória győztesek serleg díjazásban, a helyezettek éremben részesülnek. Minden résztvevő meglepetés ajándékot kap. A rendezvényen kategóriánként a kifogott halak súlya rangsorol, melyeket a mérlegelésig kíméletesen kell tartani és a verseny végeztével a napi, heti és éves kvóta figyelembe vételével lehet megtartani, elvinni.

A horgászatot követően minden résztvevőt és kísérőt vendégül látunk egy szelet pizzára és egy üdítőre.

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a horgászverseny megtartását, úgy annak megrendezésére tartalék napként 2018. július 1.-én (további rossz idő esetén július 7.) kerül sor.

 

Mindenkinek eredményes versenyzést kíván a Vezetőség!

 

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi gyermek horgászrendezvény ideje alatt a nagy tó halőrház felőli keleti oldalán részleges horgászati tilalmat rendelünk el 2018. június 30-án 06:00 órától 13:00 óráig.