Tisztelt Horgásztársak! 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagságunkat, hogy a 2020 évre kiadott területi jegyek (felnőtt, nyugdíjas, sport, ifi és gyermek) a 2021. évi első befizetési lehetőségig, de legkésőbb 2021. január 31-ig érvényesek, így a tagságunknak lehetősége van a folyamatos horgászatra. A pártolói tagokra ez a rendelkezés nem vonatkozik, Számukra a kiadott éves területi jegy 2020. december 31-én lejár, és csak az új – következő évi - területi jegy kiváltását követően nyílik lehetőségük a horgászatra.

A fentiek szerint 2021. január 31-ig horgászni 2020. évi területi jegy, illetve a 2020. évi állami horgászjegy és fogási napló együttes megléte mellett lehetséges.

 

Tagok esetében a 2021. január 1.- január 31. közötti horgászatkor a fogási naplóba az utolsó egyesületi beírásnál egy vastag vonalat kell húzni, és ráírni „2021”. E vonal után szükséges beírni az elvitelre szánt halakat, melyeket a 2021-ban kiváltott új fogási naplóba át kell vezetni. Az így megfogott és elvitelre szánt hal már a 2021-as kvótába számít bele. A horgászattal töltött napot ezen időszakban is jelölni kell X-el a fogási napló „2021 év január” rovatában, melyet szintén át kell vezetni a 2021-ben kiváltott új fogási naplóba.

A 2021. évi területi jegy és 2021. évi állami horgászjegy és fogási napló kiváltására előreláthatólag 2021. január második felében nyílik lehetőség. A befizetést a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett valósítjuk meg, erről minden tagtársunk részletes írásos tájékoztatást kap.  

 

A fogási naplót 2021. február 28-ig kell igazoltan leadni. Kérünk minden sporttársat, hogy a fogási napló 7. oldalának alján a horgászattal töltött napok számát, és a fogási napló végén a 38-41. oldalakon a víztérkódonkénti fogásokat, illetve a 42-43. oldal alján mindösszesen fogást szíveskedjenek a leadás előtt összesíteni. A határidőn túl, vagy hiányosan leadott fogási napló következménye, hogy 2020-ban csak emelt értékű állami jegy kiváltására van lehetősége az e szabályok ellen vétő horgásznak.

A fogási napló leadásra egyesületünknél az alábbi kettő lehetőséget biztosítjuk:

a., Személyes leadás a szombaton és vasárnap a halőrháznál

Időpontot szíveskedjenek telefonon a halőrrel egyeztetni (+36 (30) 460-01-31). Az átvétel során a halőr a fogási napló utolsó oldalán az átvétel tényét aláírásával igazolja, és azt a horgásznak visszaadja. Ezt az igazolást szükséges a befizetéskor a horgásznak magával hoznia. Javasolt ennek a lehetőségnek az alkalmazása!

b., Postai úton

Ebben az esetben a horgász érdeke, hogy a postai szabályokhoz igazodva bizonyítottan (ajánlott küldeményként) küldje az egyesület címére a fogási naplót (2461 Tárnok, Fő u. 43. pf.:20) Ezen leadási lehetőséget választva az ajánlott szelvényt szükséges a befizetéskor a horgásznak magával hoznia, ami bizonyítja a feladás tényét.

 

Ezúton kívánunk minden Horgásztársunknak Boldog Új Esztendőt! 

 

 

Tárnokvölgye Horgászegyesület 

vezetősége