Tisztelt Horgásztársak! 

 

A fogási naplót 2019. február 28-ig kell igazoltan leadni. Kérünk minden sporttársat, hogy a fogási napló elején a horgászattal töltött napok számát, és a fogási napló végén víztérkódonkénti fogásokat szíveskedjenek a leadás előtt összesíteni. A határidőn túl, vagy hiányosan leadott fogási napló következménye, hogy 2019-ben csak emelt értékű állami jegy kiváltására van lehetősége az e szabályok ellen vétő horgásznak. A fogási napló leadásra egyesületünknél az alábbi három lehetőséget biztosítjuk: 

 

1., Szemyélyes leadás a szombaton és vasárnap a halőrháznál 

Időpontot szíveskedjenek telefonon a halőrrel egyeztetni ( +36 (30) 460-01-31). Az átvétel során a halőr a fogási napló utolső oldalán az átvétel tényét aláírásával igazolja, és azt a horgásznak visszadja. Ezt az igazolást szükséges a befizetéskor a horgásznak magával hoznia. 

2., Pontai úton 

Ebben aesetben a horgász érdeke, hogy a postai szabályokhoz igazodva ajánlott küldeményként küldje az egyesület címére a fogási naplót ( 2461 Tárnok, Fő u. 43. pf..:20) Ezen leadási lehetőséget választva az ajánlott szelvényt szükséges a befizetéskor a horgásznak magával hoznia. 

3., Személyes leadás a befizetés alkalmával 

A hagyományainhoz híven 2019 év január, február és március  utolsó szombatján tartunk befizetést az egyesületi tagok számára, ahol a fogási naplót le lehet adni. A befizetés pontos időpontjáról és feltételeiről írásban tájékoztatjuk tisztelt tagságunkat.

 

Mindhárom leadási esetben fokozottal figyelemmel kell lenni a 2019. február 28-i leadási határidőre, és a fogási napló elején a horgászattal töltött napok számának összesítésére, illetve a fogási napló végén víztérkódonkénti fogások összesítésére!!

 

Tárnokvölgye Horgászegyesület

vezetősége