Tárnokvölgye Horgászegyesület

meghirdeti gyermeknapi horgászrendezvényét gyermek és ifjúsági horgászok részére

 

A rendezvény ideje: 2018. május 19. – szombat

(Amennyiben május 19-én eső lesz, úgy a verseny május 26-án kerül megrendezésre azonos feltételekkel. Ha május 26-án is esős nap lesz, úgy alternatív napként június 2-án kerül a rendezvény lebonyolításra) 

A rendezvény lebonyolítására vonatkozó időpontok:

8:00                            sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés

9:00                            horgászat kezdete         

12:00                          horgászat vége

12:00 - 12:30              mérlegelés

12:30                          eredményhirdetés

A rendezvényen minden egyesületi gyermek és ifjúsági tag indulhat, nevezési díj nincsen. A rendezvényen való részvételhez elő regisztráció szükséges, melyet 2018. május 17.-ig lehet személyesen vagy telefonon /(30) 460-01-31/ megtenni a halőröknél. A gyermek horgász kísérőjeként nagykorú jelenléte szükséges a rendezvény teljes ideje alatt, a rendezvény alatt bekövetkezett esetleges balesetekért az Egyesület felelősséget nem vállal. A horgászat során a kísérő a felszerelés összeállításában, csalizásban, dobásban és szákolásban segédkezhet. A bevágást és a hal fárasztását kizárólag a gyermek (ifjúsági) horgász végezheti. Kérjük ennek sportszerű betartását!

Horgászni egy bottal lehetséges úszós vagy fenekező módszerrel (pergetés, élőhalas horgászat tilos).  

A rendezvényen külön kategóriában indulnak a 6-10 éves, a 10-14 éves gyermek horgászok, illetve az ifjúsági horgászok. A verseny díjazását a MOHOSZ támogatja. Amennyiben egy adott kategórián belül 6-nál több induló van, úgy az 1-3. helyezettek tárgynyereményben részesülnek. Amennyiben 6-nál kevesebb induló van egy kategórián belül, úgy csak az 1. helyezett kerül tárgynyeremény díjazásban. Minden résztvevő horgászattal kapcsolatos meglepetés ajándékot kap a Tárnokvölgye Horgászegyesülettől. A rendezvényen kategóriánként a kifogott halak súlya rangsorol, melyeket a mérlegelésig kíméletesen kell tartani és a verseny végeztével a napi, heti és éves kvóta figyelembe vételével lehet megtartani, igény szerint elvinni.

A horgászatot követően minden versenyzőt vendégül látunk egy üdítőre.

Mindenkinek eredményes versenyzést kíván a Vezetőség!

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi gyermek horgászrendezvény ideje alatt a nagy tó halőrház felőli keleti oldalán részleges horgászati tilalmat rendelünk el 2018. május 19-én 07:00 órától 13:00 óráig.

 

Tájékoztatjuk Kedves Gyermek horgászainkat, hogy a fenti horgászversenytől függetlenül az iskola befejezését követően várhatóan 2018. június végén megtartásra kerül a már hagyományokkal rendelkező egyesületi gyermek horgászverseny is! 

 

Tárnokvölgye Horgászegyesület

vezetősége