Tisztelt Horgásztársak!

2013.03.02.-én tartott rendes évi közgyűlés során az alábbi változások történtek a horgászrendünkben.

-          Etetőanyag mennyisége max.: 1kg/24 órára korlátozásra került.

-          A legnagyobb elvihető ponty mérete 55cm, a legnagyobb elvihető amur mérete 70cm

-          Tagjaink részére a horgászat 03.01.-10.31. között időszakban 0-24-ig, 11.01.-02.28. közötti időszakban 06-22-ig lehetséges.

-          Fogási naplóban a fogott hal becsült súlya mellett a fogás időpontját és a fogott hal méretét (cm-ben) is fel kell tüntetni.

-          Éjszakai horgászat során 24 órakor nem szükséges átiratkozni a következő napra, viszont a horgászat befejeztekor új sorban az adott napra kell vezetni az éjfél utáni fogást! (Természetesen a fogási napló vezetése kötelező a fenti kikötésekkel)

-          A keleti oldalon lévő első három horgászhely mozgássérülteknek lett fenntartva! Horgászat a padokról mindenkinek engedélyezett, de abban az esetben, ha mindhárom pad foglalt kérésre átadni kötelező!

-          Horgászat befejeztével a kiiratkozás csak a teljes horgászfelszerelés horgászhelyről való eltávolítása, halőrháznál, parkolóban való elhelyezése után lehetséges.

-          A fogott hal, felszerelés illetve csomagtartó felszólításra történő bemutatása a halőrnek, társadalmi halőrnek kötelező. Megtagadása esetén fegyelmi eljárás kezdeményezendő!

-          Vendég ifjúsági horgász napidíja 2000Ft/nap-ra emelkedett.