Tisztelt Vendég Horgászaink! Tisztelt Tagságunk!  

 

Tájékoztatjuk tisztelt Vendég Horgászainkat, hogy 2021. március 1-től a hét minden napján van lehetőség napijegyes horgászatra 7-18 óra közötti időszakban. 

Tájékoztatjuk tisztelt Tagságunkat, hogy a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet alapján kiadott MOHOSZ rendelkezések értelmében a horgásztavak nem minősülnek szabadidős létesítménynek, így ott az egyéni jellegű, szabadidős sporttevékenységi célú tartózkodás reggel 5 óra és este 8 óra között megengedett, figyelembe véve a korm. rendeletben meghatározott kijárási korlátozások szigurú betartását. E rendelkezésben meghatározott időszakon kívüli klasszikus éjszakai horgászatra jelenleg nincsen lehetőség mindaddig, amíg a kijárási korlátozásokra vonatkozó szabályozások ezt nem teszik lehetővé.   

Felhívjuk horgásztársaink figyelmét, hogy az összesített fogási naplót igazoltan minden év február 28-ig személyesen vagy postai úton szükséges leadni. Aki az összesített fogási naplóját nem adja le, vagy a leadás tényét bizonyítani nem tudja, illetve a leadás összesítés nélkül, vagy hiányos összesítéssel történik, az adott évben állami horgászjegyet csak emelt díj ellenében válthat.

 

Tárnokvölgye Horgászegyesület

vezetősége