Tisztelt Horgásztársak!

 

 A Tárnokvölgye Horgászegyesület meghirdeti tagjainak és ifjúsági horgászainak a 2020. évi egyesületi horgásztalálkozóját

Ideje: 2020. augusztus 20.

Lebonyolítására vonatkozó időpontok:

6:30 - 6:45           Köszöntő, megnyitó, tájékoztató információk

6:45 - 7:50           sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés

7:50 - 8:00           etetés (rövid kürt)

8:00                       horgászat kezdete (hosszú kürt)          

13:00                     horgászat vége (hosszú kürt) 

13:00 - 13:30      mérlegelés

14:00                     eredményhirdetés, ebéd

 

A horgásztalálkozón sorra kerülő megmérettetésen minden egyesületi tag, ifjúsági horgász és pártoló tag indulhat. A nevezési díj 1 000 Ft., mely tartalmazza a verseny után elfogyasztható egy tál ételt (pörkölt) és a nap folyamán elfogyasztható 1db. italt, illetve egyéb szervezési költségeket. A horgásztalálkozón való részvételhez elő regisztráció szükséges, melyet 2020. augusztus 18-án 18 óráig lehet személyesen megtenni a halőröknél. Az elő regisztráció során szükséges megadni a horgász nevén kívül az egyesületi tagsorszámot, a horgásztalálkozó során elfogyasztandó ital típusát (sör/alkoholmentes sör/üdítő), és a versenyen induló horgász kísérőjének, családtagjának plusz ebéd mennyiséget, melynek összege személyenként további 500 Ft. A nevezési díjat és az esetleges plusz ebéd költségét személyesen az elő regisztrációja során a halőrnél szükséges előre befizetni. A befizetésnek megfelelő ebédjegye(ke)t az Augusztus 20-i verseny sorsolása folyamán kapják meg a résztvevők. A befizetett összeget az egyesület nem téríti vissza, ha a horgász valamilyen oknál fogva mégsem még sem vesz részt a rendezvényen. Előnevezés nélkül a horgásztalálkozón részt venni nem lehet! A horgászhelyek sorsolása az előnevezés sorrendjében történik! Az előnevezés során - a tó kapacitását figyelembe véve – az első 70 horgász nevezését tudjuk elfogadni.  A versenyen induló sporttársak az egyesület 50 éves fennállása alkalmából meglepetés ajándékban részesülnek.  

Horgászni egy bottal lehetséges úszós vagy fenekező módszerrel, maximum 2 horoggal lehetséges. (Pergetés, élőhalas horgászat tilos). Maximum 2 kg etetőanyag alkalmazható, bekevert földnedves állapotban, melybe beleértendő a szemes és az élő anyag is. A tó 1 szektorból áll, a verseny végén az eredmény a kifogott halak súlya szerint kerül meghatározásra. A verseny első három helyezettje és a legnagyobb hal kifogója díjazásban részesül. A kifogott halat a napi, heti mennyiségi, illetve az egyes halfajokra vonatkozó méretkorlátozások figyelembe vételével el lehet vinni. Minden elvitt halat be kell írni a fogási naplóba és halőrháznál elhelyezett beíró lapra. Az elvitt halak mindegyike beleszámít a napi/heti/éves kvótába.

Mindenkinek eredményes részvételt kíván a vezetőség!

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi horgásztalálkozót megelőző nap 2020. augusztus 19-én 00:00-tól a 2020. augusztus 20-án 13 óráig tarságunknak (gyerek, IFI, Pót, Felnőtt) és vendég horgászainknak a tó teljes területén horgászati tilalmat rendelünk el. Augusztus 20-án vendég horgászainknak horgászati lehetőséget csak 13 óra után tudunk biztosítani.

 

Tárnok, 2020. július 28.

 Tárnokvölgye Horgászegyesület vezetősége