Tárnokvölgye Horgászegyesület

meghirdeti szokásos évi horgászrendezvényét gyermek és ifjúsági tagságunk részére

 

A rendezvény ideje: 2022. június 11. – szombat

(Amennyiben június 11.-én tartós eső lesz, úgy a verseny a következő szombaton június 18.-án kerül megrendezésre azonos feltételekkel. Ha június 18.-án is esős nap lesz, úgy alternatív napként június 19.-én vasárnap kerül a rendezvény lebonyolításra) 

A rendezvény lebonyolítására vonatkozó időpontok

8:00                            sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés

9:00                            horgászat kezdete

12:00                          horgászat vége

12:00 - 12:30              mérlegelés

12:30                          eredményhirdetés

 

A rendezvényen minden egyesületi gyermek és ifjúsági tag indulhat, nevezési díj nincsen. A rendezvényen való részvételhez elő regisztráció szükséges, melyet 2022. június 5.-ig lehet személyesen vagy telefonon /(30) 460-01-31/ megtenni a halőröknél. A gyermek horgász kísérőjeként nagykorú jelenléte szükséges a rendezvény teljes ideje alatt, a rendezvény alatt bekövetkezett esetleges balesetekért az Egyesület felelősséget nem vállal. A horgászat során a kísérő a felszerelés összeállításában, csalizásban, dobásban és szákolásban segédkezhet. A bevágást és a hal fárasztását kizárólag a gyermek (ifjúsági) horgász végezheti. Kérjük ennek sportszerű betartását!

Horgászni egy bottal lehetséges úszós vagy fenekező módszerrel (pergetés, élőhalas horgászat tilos).  

A rendezvényen külön kategóriában indulnak a 6-10 éves, a 10-14 éves gyermek horgászok, illetve az ifjúsági horgászok. A verseny díjazását a Tárnokvölgye Horgászegyesületen kívül a MOHOSZ is támogatja. Amennyiben egy adott kategórián belül 6-nál több induló van, úgy az 1-3. helyezettek tárgynyereményben részesülnek. Amennyiben 6-nál kevesebb induló van egy kategórián belül, úgy csak az 1. helyezett kerül tárgynyeremény díjazásban.  A rendezvényen kategóriánként a kifogott halak súlya rangsorol, melyeket a mérlegelésig kíméletesen kell tartani és a verseny végeztével a napi, heti és éves kvóta figyelembe vételével lehet megtartani, igény szerint elvinni. A verseny végeztével minden versenyzőt vendégül látunk egy pizza ebédre és üdítőre.

Mindenkinek eredményes versenyzést kíván a Vezetőség!

 

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi gyermek horgászrendezvény ideje alatt a nagy tó halőrház felőli keleti oldalán részleges horgászati tilalmat rendelünk el 2022. június 11-én (Amennyiben június 11-én eső lesz, úgy június 18-án, ha június 18-án is esős nap lesz, úgy alternatív napként június 19-én lép érvénybe a részleges horgászati tilalom) 07:00 órától 13:00 óráig.

 

Tárnokvölgye Horgászegyesület

vezetősége